Apdailų aptraukimas

Automobilių lubų apklijavimas medžiaga remontas po airbag prietaisų panelių restauracija salonų persiuvimas automobilių poliravimas cheminis salonų valymas automobilių detailingas vairų restauravimas apdailų apklijavimas alcantara medžiaga apdailų apklijavimas oda automobilių apdailos paslaugos vairų apsiuvimas

AutoRepair.lt teikia profesionalias ir individualizuotas automobilių interjero detalių aptraukimo paslaugas. Nesvarbu, ar jūsų automobilio interjeras turi medines, metalines ar bet kokias kitas detales, mes galime jas aptraukti pasirinkta medžiaga pagal jūsų poreikius. Taip pat pertraukiame porankius, pavarų svirtis, jų odines apdailas ir kt.

Taip pat galite apsilankyti mūsų parduotuvėje ir įsigyti jau pagamintus komplektus, dalis ir kt.

Siūlome platų medžiagų asortimentą, įskaitant aukštos kokybės odą, Alcantara, veliūrą ir daugelį kitų. Galite pasirinkti spalvą ir tekstūrą, kuri geriausiai atitinka jūsų automobilio interjero viziją.

Prieš aptraukdami detales, jas kruopščiai paruošiame. Tai apima paviršiaus valymą, lyginimą ir, jei reikia, šlifavimą. Tai užtikrina, kad nauja medžiaga tvirtai priliptų ir ilgai tarnautų.

Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, galime atlikti aptraukimo darbus su siūlais arba be jų. Taip pat galime pridėti įvairius užrašus, logotipus ar antspaudus, kad jūsų automobilio interjeras būtų dar unikalesnis ir išskirtinesnis.

Kiekvienas projektas yra pritaikytas individualiems kliento poreikiams. Galime sukurti specialius dizainus, derančius prie jūsų automobilio interjero stiliaus ir jūsų asmeninio skonio.

Kaina

Paslaugos kaina priklauso nuo automobilio tipo, pasirinktų medžiagų ir darbų apimties. Kiekvienam klientui suteikiame individualų kainos pasiūlymą, atsižvelgdami į specifinius poreikius ir pageidavimus.
Taip pat teikiame automobilio interjero surinkimo/ardymo paslaugas.

 

Susisiekite

Pasitikėkite AutoRepair.lt – mes pasirūpinsime viskuo, kad jūsų automobilio interjeras atrodytų nepriekaištingai! Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau apie mūsų paslaugas.